Brev fra ung pige omkring Røntofte

Ved ikke præcis hvordan jeg skal start med at fortælle om mine fantastiske dage i Røntofte og før jeg kom til Røntofte, men nogle gang er det nemmere at skrive, end snakke med andre om det.

Jeg er en ung pige på 18, som har oplevet masser ting, som jeg burde slet ikke at opleve det.

Jeg kom i slutningen af april måned til Røntofte, jeg kunne næsten ikke stå på benene længere, havde ikke lyst til at snakke med nogen og var bange for at miste dem jeg elsker. Jeg havde ikke troet at jeg kunne være mig selv igen, og det var RIGTIG svært at komme over det, men nu bor på Røntofte og er glad for at være her. Som sagt var det ikke nemt at komme over tingene - jeg går til yoga og snakker med en psykolog, og det synes jeg er en rigtig god mulighed, så man også bruger lidt tid på at snakke om tingene i stedet for man gemmer det væk. Jeg er virkelig glad for at jeg blev sendt til Røntofte.

Jeg er virkelig glad for at jeg er kommet hertil. Jeg har lært nye mennesker at kende, og er virkelig glad for personalet. Jeg er især glad for den verdensklasse pædagog Henrik. Jeg er også virkelig glad for de topniveauet nattevagter. Kan man finde bedre personer end dem?

Jeg vil takke lederen Marianne med alt hun har gjort for mig og for min familie, jeg har aldrig set sådan en sød, smilende og stærk kvinde.MANGE TAK FOR ALT :)

Kærlig hilsen

I

Donation

Røntofte har en fond hvor du kan donorer penge til hjælp for de voldsramte kvinder.

Hvis du ønsker at øremærke din donation til noget bestemt kan du skrive til os, at pengene er til noget bestemt som til børnene, hjælp til etablering, indskud til lejlighed, en god oplevelse mm.

Røntoftes fond har reg.nr: 5494 og konto nr. 0000931064 

Vi takker på kvindernes vegne for enhver støtte som måtte komme.

Find vej

Du kan finde vores lokation på nedenstående kort:Vis stort kort

Røntofte Krisecenter

Adresse

Bøgebakken 18
3000 Helsingør

Telefon / Fax

49 21 20 66 / 49 21 20 71

Træffetid

Døgnåbent

Skriv en mail til os under kontakt