Afdød kvinde testamenterer formue til Røntofte

Afdød kvinde testamenterer millionformue til krisecenter

ARV: Det var en overraskelse af de helt store, som leder af krisecenter Røntofte i Helsingør, Marianne Kierkegaard, fik, da hun for nyligt en morgen sad på sit kontor på Bøgebakken og åbnede post. Umiddelbart lignede kuverten den slags, der som regel indeholder en regning fra en revisor eller en advokat. I dette tilfælde indeholdt brevet dog noget ganske andet. Det var nemlig meddelelsen om en kæmpe arv, testamenteret af en nu afdød kvinde i Helsingør, til kvindekrisecentret. Annie Ingeborg Jensen, 66, døde den 6. februar i år efter nogle måneder tidligere at have fået konstateret uhelbredelig kræft. Efter hendes død er det blevet offentliggjort, at hun har testamenteret hele sin formue, et større millionbeløb, til kvindecentret Røntofte i Helsingør. Helt præcist hvor stort et beløb, der er tale om, ønsker Annie Ingeborg Jensens bror, Carl-Aage Ravn Jensen, Snekkersten, og leder af Røntofte, Marianne Kierkegaard, af juridiske årsager endnu ikke at oplyse. Men de bekræfter, at der er tale om en »meget stor arv« i et omfang, der på lidt længere sigt kan betyde, at der i Helsingør kan bygges et nyt krisecenter.

Læs annoncen i sin oprindelig form på Helsingør dagblads hjemmeside: https://www.helsingordagblad.dk/2017/05/20/afdoed-kvinde-testamenterer-millionformue-krisecenter/

Donation

Røntofte har en fond hvor du kan donorer penge til hjælp for de voldsramte kvinder.

Hvis du ønsker at øremærke din donation til noget bestemt kan du skrive til os, at pengene er til noget bestemt som til børnene, hjælp til etablering, indskud til lejlighed, en god oplevelse mm.

Røntoftes fond har reg.nr: 5494 og konto nr. 0000931064 

Vi takker på kvindernes vegne for enhver støtte som måtte komme.

Find vej

Du kan finde vores lokation på nedenstående kort:Vis stort kort

Røntofte Krisecenter

Adresse

Bøgebakken 18
3000 Helsingør

Telefon / Fax

49 21 20 66 / 49 21 20 71

Træffetid

Døgnåbent

Skriv en mail til os under kontakt