Evaluering fra politiskolen 2017

Evaluering fra politiskolen 2017

Følgende er uddybende bemærkninger fra de studerende fra klasse MO5-17-2-1 og MO5-17-2-3:

1.Besøget på Røntofte og praktikdagen er måske det mest lærerige, jeg har oplevet længe. Det var sindssygt spændende og lærerigt at høre fra et krisecenter og en psykiatrisk afdelings synspunkt på politiet, og hvordan jeg som politibetjent kan bidrage til et vellykket samarbejde med disse instanser. Jeg ville ikke være disse dage foruden.

2.Besøget på Røntofte var virkelig godt og lærerigt. Det gav en rigtig god dynamik til den øvrige undervisning at besøge Røntofte og få muligheden for at møde en tidligere bruger, der ville fortælle sin historie. Turen gjorde stort indtryk og har givet stof til eftertanke i forhold til, hvordan jeg skal agere i mit arbejde, når jeg møder denne udsatte gruppe.

3.Jeg må fremhæve praktikdagen og Røntofte som en fantastisk undervisningsmetode. Disse besøg supplerede klasseundervisningen rigtig godt både personligt og politimæssigt. Jeg håber, at dette forløb samt praktikdagen og besøget på Røntofte fortsætter fremadrettet, da det skaber bedre forstående betjente.

4.Det var rigtig godt, at der i forløbet var tilrettelagt undervisning uden for politiskolen herunder praktikdag og besøget på Røntofte. Besøget på Røntofte var meget lærerigt, idet deres historier er noget, vi som studerende ikke kan læse os til i en bog. Det, at vi besøgte Røntofte i deres egne omgivelser, var ligeledes af stor betydning.

5....praktikdagen var helt vildt lærerig og det samme var besøget på Røntofte. Tror jeg fik mere ud af dagen på Røntofte end hvad jeg fik ud af resten af temaet!

6.Praktikdag samt besøg på Røntofte var afgørende for en dybere læring, hvilket i den grad har givet mig noget, jeg kan bruge senere i min karriere - tak for det :-)

7.Jeg synes særligt vores besøg på et kvindecenter og praktikdagen gav mig som studerende et vigtigt indblik hos udsatte grupper.

8.Besøg på Røntofte var virkelig godt, og det gav mig et helt andet indblik i, hvordan borgerens syn er på os og, hvad vi kan gøre bedre.

9.Røntofte var en kanongod øjenåbner og bidrog til at udvide vores faglige perspektiv i høj grad! Det vil være et stort tab for uddannelsen, hvis ikke fremtidige betjente bliver tilbudt samme besøg/praktikdag!

10.Højdepunktet og måske den vigtigste dag under hele forløbet var helt sikkert besøget på Røntofte, som var en oplevelsesrig dag for mig. Jeg synes virkelig, at man lærte en masse nye ting, især fra de udsattes perspektiv, men også for os som politifolk. Jeg håber, at man kan fortsætte med besøget, da jeg synes, det har været det hele værd!

11.Røntofte var en af de allerbedste og mest lærerige dag og oplevelser generelt igennem tiden på politiskolen. Det var rigtig lærerigt at høre om vores tilgang til borgerne netop set fra borgernes side. Hvis ikke dette (besøget på Røntofte) kan opretholdes som en del af undervisningen, så tænker jer, at man med fordel kan dele sin viden med uddannelsesvejlederne på de enkelte stationer og fortælle dem, hvor meget vi har fået ud af det, samt at der er et stort ønske, at dette kunne blive en temadag under praktikopholdene fremadrettet. Det var en virkelig god dag!

Donation

Røntofte har en fond hvor du kan donorer penge til hjælp for de voldsramte kvinder.

Hvis du ønsker at øremærke din donation til noget bestemt kan du skrive til os, at pengene er til noget bestemt som til børnene, hjælp til etablering, indskud til lejlighed, en god oplevelse mm.

Røntoftes fond har reg.nr: 5494 og konto nr. 0000931064 

Vi takker på kvindernes vegne for enhver støtte som måtte komme.

Find vej

Du kan finde vores lokation på nedenstående kort:Vis stort kort

Røntofte Krisecenter

Adresse

Bøgebakken 18
3000 Helsingør

Telefon / Fax

49 21 20 66 / 49 21 20 71

Træffetid

Døgnåbent

Skriv en mail til os under kontakt